Feedback
1

Koop uw kaart

Kies voor het design dat u leuk vindt, zet een bedrag naar keuze op uw kaart en stuur uw cadeau op met een gepersonaliseerd bericht.

2

Kies de leveringswijze

Beslis hoe uw bestelling aankomt bij u of bij de persoon die u koos of kies eenvoudigweg om op te halen bij het informatie- en servicepunt.

3

Maak er onbeperkt gebruik van

Primark, H&M, Pull&Bear, Zara, Media Markt, ... Geniet 1 jaar van uw kaart in al onze winkels (of zelfs bij de schaatsbaan of bij The VEX).

De Médiacité-Cadeaukaart? Iemand een plezier doen was nog nooit zo gemakkelijk!

Met de Médiacité-Cadeaukaart kiest u voor de 100 % vooraf betaalde shoppingkaart met een budget naar keuze! Of het nu voor een verjaardag is, een huwelijkscadeau of gewoon een bedankje, de Médiacité-Cadeaukaart brengt altijd een lach op iemands gezicht.

Elke kaart kan worden opgeladen met een bedrag tussen 20 € en 250 € en is 1 jaar geldig vanaf de datum van het opladen. Ze kan in alle winkels in Médiacité worden gebruik en u bent niet verplicht om alles in een keer te spenderen.

Koop hier een Cadeaukaart Controleer mijn resterend bedrag

FAQ

U kiest zelf het bedrag, het minimaal bedrag is 20 € en het maximaal bedrag is 250 € per Cadeaukaart.

Via deze webshop kunt u tot 50 Cadeaukaarten bestellen. U moet ofwel bestellen via het contactformulier, ofwel naar het Info en servicepunt van Médiacité komen.

Via deze webshop kunt u uw Cadeaukaart met Bancontact, Mastercard en Visa betalen. Als u uw Cadeaukaart wilt betalen, kunt u dit doen via het Info en servicepunt van Médiacité.

De Cadeaukaart kan in bijna alle winkels in Médiacité worden gebruikt. Zelfs voor de ijsbaan of in het centrum van virtuele realiteit, The VEX!

Uw Cadeaukaart is 1 jaar geldig vanaf de activeringsdatum.

Nadat u uw Cadeaukaart heeft gekocht, bereidt ons team ze voor en stuurt het u een e-mail met een link en een unieke activeringscode. Wanneer u de Cadeaukaart fysiek in bezit heeft, volgt u de instructies in de e-mail die u ontving.

Voor ondernemingen kan er een factuur worden aangevraagd tijdens de betaling van uw winkelwagentje. Wanneer uw betaling is goedgekeurd, maakt ons team uw factuur aan en sturen ze u de factuur via het e-mailadres opgegeven tijdens uw bestelling.

U kunt het saldo op uw Cadeaukaart bekijken door de QR-code op de achterkant van de kaart te scannen of door op deze link te klikken.

U moet niet alles in één keer uitgeven en u kunt het bedrag in verschillende winkels gebruiken.

In de meeste winkels is dit geen probleem, maar dit kan afhangen van de software geïnstalleerd op de betaalterminal van de winkel.

De Cadeaukaart wordt niet terugbetaald, noch ingewisseld.

U kunt niet opnieuw geld op uw Cadeaukaart zetten. Als het saldo op de kaart kleiner is dan het aankoopbedrag, kan het verschil worden betaald met een ander middel, d.w.z. cash of met een bankkaart.

U kunt naar het Info en servicepunt gaan om iets op te halen, aan te kopen of voor informatie over uw Médiacité-Cadeaukaart.

Ja, op voorwaarde dat u op voorhand het tokennummer van uw Cadeaukaart heeft genoteerd. Aan de hand van dit nummer, kunnen we uw kaart terugvinden, ze blokkeren en het resterende bedrag overzetten op een nieuwe Cadeaukaart.

Contact

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.